Nytt år 2016…


…började nu med flunssa. Så nu boostar jag mig med att juica och en riktigt stor sats. Det känns inte riktigt roligt då man har kroppen som sitt arbetsredskap. Mina kurser får vänta lite ännu på att jag samlar krafter men också på att vädret skall bli lite mildare och skönare att träna i. Visst är jag glad att det nu äntligen går att vara på isarna och köra snöskoter, skida och skrinna. Men ibland känns det motigt att komma sig ut denna årstid. Men jag lovar både Crossnature och löpning kommer att stå på agendan i vår! Har för tillfället satsat mera på min Mental tränar utbildning än annan träning.

Det nya året firade vi in i Österrike på ett riktigt fint ställe, Bad Gastein. Även där var det lite med snö och svåra backar (för oss) så inte mycket med slalom för vår familj. Istället badade vi i Thermal spa och vandrade i den underbara dalen. Alla trivdes och nytt år blev det även där. Vi kommer säkert att åka tillbaka till alperna men först skall vi träna lite slalom i våra ”flacka” backar….om vi får tillbaka våra slalomskidor som lämnat någonstans i Europa. Vi fick dem inte till Österrike och inte heller hem  till Vasa, men det som inte är stulet kommer väl hem tillbaks. Så vi väntar. Så länge får vi träna skrinna och skida. Mina planer är att köpa skate skidor. Ser framför mig att solen skiner, snön glittrar på isen och det är vindstilla. Tystnaden bryts av att jag kommer dundrande med mina skidor. Ja… hoppas det blir så. När det gäller att skrinna borde jag kanske satsa på ett par nya skrinnare istället för att frysa i mina gamla från årsklass 7f. Ja och så vill jag efterlysa att Vasa stad skulle göra en långfärds skinnsko bana här någonstans??!! Skulle inte ha något emot att pröva det heller, men då ser ni nog mig inte vid kanten av det öppna vattnet!

Önskar er alla en riktigt skön start på det nya året!

/Melinda

IMG_5978ÖsterrikeIMG_6053

Juica

Kommentera