Morsdag firas med mitt favorit musli! 1


Måste delge mitt nya favorit musli. Har gjort den i två omgångar nu och tillsammans med naturell yoghurt och frysta blåbär blir det bara så gott.  Passar bra som kvällsmål efter en god morsdagslunch som vi firade på Ädelbragds restaurang i Oravais. Där bjöds vi bland annat på vildsvin och efterrättskaka från 1800-talet (ja receptet alltså :-)).  Väl värt ett besök om ni inte varit där. Ja, och eftersom det är morsdag idag så passar jag på att skippa matlagning, men som tur är har jag en burk med Annikas musli i skåpet. Receptet kommer från boken: Annikas Paleokök av Annika Sjöö. Kan även slå ett pling för Jukkolas yoghurt 4.4% fett som jag inhandlade på Reko i Vasa förra veckan. Konsistensen är något mellan yoghurt och fil och den tyckte jag var god!

Ha en skön morskväll alla fina mammor! ♥

/Melinda

IMG_3578 IMG_3579


Kommentera

En tanke om “Morsdag firas med mitt favorit musli!