Mera steg till stegmätaren


Kände då jag kom hem ikväll efter att ha suttit 9 timmar på skolbänken på Norrvalla att det behövdes laddas lite syre till mina lungor. Dessutom hade jag haft på mig stegräknare hela dagen, vilken visade väldigt få steg. Kan man ju förstå efter att inte gjort något annat än stigit upp från stolen för att gå och äta. Så vad passade bättre än att ta på mig mina nya (ännu rena) Asics och dra ut på tur. Stegräknaren landade på 9800 steg, vilket kanske inte är det optimala på en hel dag. Men dock bättre än 2000 :-).

Vissa av oss blir motiverade av att se resultat i siffror och mätbara instrument, då är ju en stegräknare bra att ha. Bättre att kunna kombinera den med pulsklocka och/eller telefon så får du ännu mera ut av den. Inte intressant för alla men jag använder ibland Polar loop och tycker att den är helt ok.

IMG_1660

 

Kommentera