Kvällens träning vid Öjens naturstig..


Ikväll var vi ute med löpargänget och tränade off road eller i terräng. Tror att det uppskattades av alla deltagare som kunde vara med och att de som inte kunde närvara var lite less på att de inte kunde komma. För fint var det och tiden går fort när man hoppar över stubbar och stenar. Det gäller att vara vaken och uppmärksam och hela tiden fokusera på vad som är framför dig.

Underbart att träna ute i naturen och att få vara med ett glatt gäng i skogen. De enda som störde oss var myggen som kom på oss direkt vi stannade. Därför stannade vi sällan upp och då vi gjorde det så passade vi på att göra armhävningar, dips och jägarvila och magträning. Samtidigt som händerna vevade på för att hindra myggen från att bita. Några av oss blev lite sugna på grillad korv då vi kom fram till grillplatsen men då var det bara att öppna munnen och springa vidare så hade vi kvällsmiddagen räddad :-).

En sista gång tränar vi innan vi tar sommarlov och startar igen i augusti. Även gruppen för nybörjare kör ett pass till innan sommarlov.

Ha en skön midsommar!

/Melinda

IMG_3779 IMG_3789 IMG_3787 IMG_3785

Kommentera