Kokos & choklad & hallon…


..kan det bli godare?!

Hittade in till Aroma bageriet i Kvevlax härom dagen och eftersom det bara stod mitt namn på en stor 65% choklad platta så fick den dyka ner i korgen tillsammans med bröd och lite glögg. Väl hemma var jag bara tvungen att hitta på nåt av den goda chokladen som passar bäst till bl.a. matlagning, bakning och efterrätter. Som ni vet försöker jag ta bort lite av det söta vita sockret och prövar gärna andra sötningsalternativ, vilket passade väl i detta recept så att den goda chokladsmaken kommer fram istället. I detta recept använde jag råsocker i kokosbottnen och kokossirap i ganagen och tog bort lite från det som stod i receptet som finns på www.recept.nu.

Mitt tips är använd er av riktigt bra choklad då ni bakar så behövs det mindre socker. Så här blev resultatet och gott blev det! Nu är det bara någon som skall äta upp den också 🙂

Choklad – och kokospaj

DSC03613-2048

 

Kommentera